standard-title Dakinspectie https://brevisdaktechniek.nl/wp-content/uploads/2019/09/Dakinspectie.png

Dakinspectie

Dakinspectie. Is bij u alles waterdicht?

Een vaak vergeten onderdeel van het huis is toch wel het dak. Terwijl een goed dak essentieel is voor prettig, warm en veilig wonen. Wanneer uw dak verouderd is, wordt de kans op lekkages steeds groter. En waterschade door een lekkend dak kan flink in de papieren lopen. Je bent schade aan het dak daarom liever voor.

Onze dakdekkers controleren uw dak middels een professionele dakinspectie. We lopen uw dak na op alle belangrijke onderdelen na en brengen een eerlijk advies uit over de staat van uw dak. 

De dakinspectie is gratis bij afname van andere diensten, zoals wanneer u daarna besluit uw dak door Brevis daktechniek te laten repareren.

Wat houdt een dakinspectie in?

Bij een dakinspectie word het dak visueel geïnspecteerd op de volgende punten:

Bij platte daken

  • Staat van de dakbedekking.
  • Staat  van eventueel aanwezige schoorstenen, lood, voegwerk, enz.
  • Ophoping van vuil, staat van afschot.
  • Staat van de dakrand afwerking.

Bij daken met dakpannen:

  • Algehele staat van dakpannen, vorsten, enz.
  • Staat  van eventueel aanwezige schoorstenen, lood, voegwerk, enz.
  • Staat aanwezige zink van dakkapellen, goten, enz.
  • Eventueel de staat van het dakbeschot.

Wij inspecteren uw dak visueel en bespreken onze bevindingen mondeling met u. Vervolgens krijgt u een schriftelijk rapport thuisgestuurd. Daarbij ontvangt u een eerlijk advies over welke onderdelen binnen welke termijn vervangen of gerepareerd dienen te worden. Ook zullen wij u adviseren over de mogelijkheden om uw dak te isoleren, indien dat nog niet (voldoende) gedaan is. 

Aan de dakinspectie zijn meestal kosten verbonden. Deze zijn afhankelijk van de omvang, het soort dak en de gewenste vorm van rapportage. Bel ons voor meer informatie daarover.

Gratis dakinspectie in Den Haag

Onze dakinspectie is gratis bij afname andere diensten

Wanneer u aan de hand van de dakinspectie door Brevis binnen 12 maanden besluit om uw dak door Brevis te laten vervangen of te repareren of wanneer u besluit een meerjarig onderhoudsabonnement bij Brevis af te sluiten, kunnen wij de kosten van de door Brevis uitgevoerde dakinspectie daarmee verrekenen.