Lekkage? Bel direct: 070 325 06 40 info@brevisdaktechniek.nl

Bespaar door goede dakisolatie!

Door uw dak te laten isoleren bespaart u per jaar ruim 500 euro aan stookkosten, aldus Milieu Centraal. Er is geen betere reden om uw dak te laten isoleren, toch?

Dakisolatie Milieu Centraal

Waarom dakisolatie?

Naast dat u kosten bespaart met een goede dakisolatie, is het laten isoleren van uw dak goed voor het milieu. Een niet geïsoleerd dak verliest veel warmte. Hierdoor stookt u meer om uw huis op temperatuur te houden en verbruikt u dus meer gas. En de verbranding van gas is vervuilend door de uitstoot van stikstofoxiden en het broeikasgas CO2.

 

Welke isolatiemethode het meest geschikt is voor uw dak, hangt af van uw woning. Meer weten over de methodes en kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

isolatie hellend dak - Den Haag - Dakdekkersbedrijf Brevis daktechniek

Wanneer dakisolatie?

Vanaf het moment dat u uw dak goed geïsoleerd heeft bespaart u in uw stookkosten. Het is daarom verstandig om uw dak zo snel mogelijk te laten isoleren.

Wilt u weten wat de kosten voor dakisolatie zijn? Laat u dan door Brevis daktechniek adviseren over de kosten van het isoleren van uw dak.

isolatie plat dak - Dakdekkersbedrijf Gouda

Subsidieregelingen isolatie

Er zijn verschillende landelijke en lokale subsidies beschikbaar voor de isolatie van uw dak. Wij hebben er enkele voor u op een rijtje gezet. Zoals de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis van de Rijksoverheid en de Subsidie dak- en vloerisolatie 2016-2018 van de Gemeente Den Haag.