standard-title Plat dak https://brevisdaktechniek.nl/wp-content/uploads/2019/09/ALEXANDERLAAN-RWIJK-2-e1581262692548.jpg

Plat dak

Onze ervaring met platte daken

Voor onderhoud en vervanging van platte daken zijn wij u graag van dienst.

Wij hebben ruime ervaring met onder andere EPDM dakbedekking en bitumen dakbedekking.

Uiteraard verzorgen wij ook alle soorten reparaties op het platte dak. Denk daarbij aan de reparatie van een schoorsteen, loodwerkzaamheden of aan de vervanging van een dakkoepel.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Bekijk enkele van onze eerdere projecten met platte daken

Loading…
Category: Platte daken
Sort by: Random
Order: Ascending
 • Dakrenovatie plat dak – Archimedesstraat Den Haag

  Bij de dakrenovatie van dit platte dak aan de Archimedestraat in Den Haag is de oude bestaande grind- en mastiek laag verwijdert en afgevoerd. Vervolgens is er op het houten dakbeschot een dampremmende folie met hierop een PIR isolatie met een hoge isolatiewaarde aangebracht. Als dakbedekking is er een éénlaags POCB dakbedekking toegepast. De reeds […]

 • Plat dak vervangen – Rijswijk

  Interesse in plat dak vervangen? Lees hier hoe onze dakdekkers dat bij een woning aan de Alexanderlaan in Rijswijk hebben aangepakt en bekijk de foto’s.

 • Vervanging plat dak – Atjehstraat, Den Haag

  Verwijderen van de oude kunststof dakbedekking van het dakkapel.

 • Renoveren dak uitbouw te Wateringen

  Wij mochten wederom aan de slag voor de bewoners aan het Tijmensblok te Wateringen. Ditmaal om het dak van hun uitbouw te renoveren. 

 • Nieuwe IKO dakbedekking, Rijswijk

  Lees hier hoe Brevis daktechniek het dak van deze woning aan de Oranjelaan in Rijswijk heeft voorzien van een nieuwe IKO dakbedekking.

 • Isolatie plat dak

  Isolatie plat dak. Bespaar op stookkosten door het isoleren van uw platte dak. Bekijk dit project en neem contact met ons op via info@brevisdaktechniek.nl.