standard-title Plat dak https://brevisdaktechniek.nl/wp-content/uploads/2019/09/ALEXANDERLAAN-RWIJK-2-e1581262692548.jpg

Plat dak

Onze ervaring met platte daken

Voor onderhoud en vervanging van platte daken zijn wij u graag van dienst.

Wij hebben ruime ervaring met onder andere EPDM dakbedekking en bitumen dakbedekking.

Uiteraard verzorgen wij ook alle soorten reparaties op het platte dak. Denk daarbij aan de reparatie van een schoorsteen, loodwerkzaamheden of aan de vervanging van een dakkoepel.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Bekijk enkele van onze eerdere projecten met platte daken

Loading…
Category: Platte daken
Sort by: Random
Order: Ascending
 • Vervanging plat dak – Atjehstraat, Den Haag

  Verwijderen van de oude kunststof dakbedekking van het dakkapel.

 • Dakrenovatie plat dak – Archimedesstraat Den Haag

  Bij de dakrenovatie van dit platte dak aan de Archimedestraat in Den Haag is de oude bestaande grind- en mastiek laag verwijdert en afgevoerd. Vervolgens is er op het houten dakbeschot een dampremmende folie met hierop een PIR isolatie met een hoge isolatiewaarde aangebracht. Als dakbedekking is er een éénlaags POCB dakbedekking toegepast. De reeds […]

 • Epdm dakbedekking

  Aan de Leeuwerikstraat in Leiden heeft Brevis daktechniek de oude dakbedekking van twee dakkapellen vervangen met nieuwe EPDM dakbedekking.

 • Plat dak vervangen – Rijswijk

  Interesse in plat dak vervangen? Lees hier hoe onze dakdekkers dat bij een woning aan de Alexanderlaan in Rijswijk hebben aangepakt en bekijk de foto’s.

 • Bitumen dakbedekking, Stephensontraat, Den Haag

  In opdracht van Makobouw heeft Brevis daktechniek het dak van een nieuw gerealiseerde dakopbouw in Den Haag voorzien van een bitumen dakbedekking.

 • Nieuwe IKO dakbedekking, Rijswijk

  Lees hier hoe Brevis daktechniek het dak van deze woning aan de Oranjelaan in Rijswijk heeft voorzien van een nieuwe IKO dakbedekking.