standard-title Hellend dak https://brevisdaktechniek.nl/wp-content/uploads/2015/02/diverse-017.jpg

Hellend dak

Onze ervaring met hellende daken

Een van de meest toegepast vormen van dakbedekking in Nederland op het gebied van schuine of hellende daken is de dakpan. In het vervangen van dakpannen kunnen onze dakdekkers u uitstekend van dienst zijn.

Maar naast de vertrouwde dakpannen zijn er vele andere systemen denkbaar. Denk bijvoorbeeld aan leistenen bedekking en dakshingles.

Vragen? Laat een bericht achter via onze contact pagina.

Branchevereniging 'Het Hellende Dak'

Brevis daktechniek is lid van branchevereniging ‘Het Hellende Dak’. Het Hellende Dak (HHD) is een landelijk opererende vereniging voor dakdekkers hellende daken, schubvormige dakbedekking.

Het Hellende Dak - Brevis daktechniek

Loading…
Category: Schuine daken
Sort by: Random
Order: Ascending
 • Isolatie hellend dak

  Isolatie hellend dak. Voor de bewoners aan de Waalsdorperweg in Den Haag hebben wij het hellende dak voorzien van isolatie en nieuwe dakpannen. Bekijk hier.

 • Renovatie dak met dakpannen, Phloxplein te Den Haag.

  Voor één van de bewoners aan het Phloxplein in Den Haag hebben onze dakdekkers het pannendak gerenoveerd. Er zijn nieuwe dakpannen aangebracht en de dakkappellen zijn voorzien van nieuwe EPDM dakbedekking.

 • Isolatie dak Rusthoflaan, Voorburg

  Brevis daktechniek heeft op de Rusthoflaan in Voorburg een hellend dak vervangen en geïsoleerd. Het nieuw aangebrachte dak kan weer tientallen jaren mee.

 • Dakpannen vervangen Monster

  Op dit huis met schuin dak in Monster hebben onze dakdekkers de dakpannen vervangen. Het prachtige resultaat is op de projectfoto’s te bekijken.