standard-title Dakisolatie https://brevisdaktechniek.nl/wp-content/uploads/2019/09/Dakisolatie.png

Dakisolatie

Bespaar door goede dakisolatie!

Door uw dak te laten isoleren bespaart u per jaar ruim 500 euro aan stookkosten, aldus Milieu Centraal. Er is geen betere reden om uw dak te laten isoleren, toch?

Waarom dakisolatie?

Naast dat u kosten bespaart met een goede dakisolatie, is het laten isoleren van uw dak goed voor het milieu. Een niet geïsoleerd dak verliest veel warmte. Hierdoor stookt u meer om uw huis op temperatuur te houden en verbruikt u dus meer gas. De verbranding van gas is vervuilend door de uitstoot van stikstofoxiden en het broeikasgas CO2.

Welke isolatiemethode het meest geschikt is voor uw dak, hangt af van uw woning. Meer weten over de methodes en kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Mail ons voor een vrijblijvende offerte

Dakisolatie Den Haag

Brevis daktechniek heeft op de Rusthoflaan in Voorburg een hellend dak vervangen en geïsoleerd. Het nieuw aangebrachte dak kan weer tientallen jaren mee.

Wanneer dakisolatie?

Vanaf het moment dat u uw dak goed geïsoleerd heeft bespaart u in uw stookkosten. Het is daarom verstandig om uw dak zo snel mogelijk te laten isoleren. Een ander goed moment om uw dak te laten isoleren, is wanneer u uw dak laat renoveren of repareren. Dan zijn wij toch al op uw dak aanwezig, waardoor het isoleren goedkoper is dan wanneer wij er apart voor langs moeten komen.

Wilt u weten wat de kosten voor dakisolatie zijn?

Laat u dan door Brevis daktechniek adviseren over de kosten van het isoleren van uw dak. Dit hangt namelijk erg af van het soort dak wat u heeft en het aantal vierkante meters dat geïsoleerd dient te worden. Bij ons kunt u zowel te recht voor de isolatie van een plat dak als voor de isolatie van een hellend dak. 

Subsidieregelingen isolatie

Er zijn verschillende landelijke en lokale subsidies beschikbaar voor de isolatie van uw dak. Wij hebben er enkele voor u op een rijtje gezet. Zoals de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis van de Rijksoverheid en de Subsidie dak- en vloerisolatie 2020 van de Gemeente Den Haag. Daarnaast is het mogelijk om korting te krijgen op uw hypotheek wanneer u uw woning laat isoleren, zoals bij de Triodos Bank. Ook is het wettelijk toegestaan om bij aanschaf van een nieuwe woning maximaal 106 % van de woningwaarde te lenen om de woning te verduurzamen

Bekijk de subsidieregelingen

Subsidies dakisolatie Den Haag

Bekijk ons werk

Loading…
 • Isolatie dak Rusthoflaan, Voorburg

  Brevis daktechniek heeft op de Rusthoflaan in Voorburg een hellend dak vervangen en geïsoleerd. Het nieuw aangebrachte dak kan weer tientallen jaren mee.

 • Isolatie hellend dak

  Isolatie hellend dak. Voor de bewoners aan de Waalsdorperweg in Den Haag hebben wij het hellende dak voorzien van isolatie en nieuwe dakpannen. Bekijk hier.

 • Isolatie plat dak

  Isolatie plat dak. Bespaar op stookkosten door het isoleren van uw platte dak. Bekijk dit project en neem contact met ons op via info@brevisdaktechniek.nl.

 • Renoveren dak uitbouw te Wateringen

  Wij mochten wederom aan de slag voor de bewoners aan het Tijmensblok te Wateringen. Ditmaal om het dak van hun uitbouw te renoveren.