standard-title Dakrenovatie https://brevisdaktechniek.nl/wp-content/uploads/2019/09/Dakrenovatie-1.png

Dakrenovatie

Dakrenovatie. Van alle soorten daken!

Weet uw niet zeker of uw dak nog in goede staat is? Of denkt u schade te hebben aan uw dakkapel? Wees lekkage voor een laat onze dakdekkers u adviseren over de status van uw dak.

Is uw dak aan vervanging toe? Voor vakkundige dakrenovatie bent u bij Brevis daktechniek aan het juiste adres. Altijd tegen een eerlijke en transparante prijs.

Dakrenovatie plat dak in Zoetermeer

Onze werkwijze

Bij twijfel over de status van uw dak, helpen wij u graag. Onze gediplomeerde dakdekkers bepalen of uw dak aan vervanging toe is. Zo ja, dan maken wij een duidelijke offerte op, aangepast aan uw wensen.

Na acceptatie van de offerte gaan wij op de afgesproken dag aan de slag. Als het weer mee zit, kunt u de oplevering van uw nieuwe dak binnen de afgesproken termijn verwachten.

En uiteraard zullen wij al het afval gescheiden afvoeren. Oog voor het milieu is één van de belangrijkste pijlers in onze bedrijfsvoering.

Meer informatie? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Dakrenovatie platte daken

Onze dakdekkers hebben ervaring met alle soorten daken. Het platte dak is één van de meest voorkomende daken in Den Haag en omstreken. Brevis heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van dakrenovatie van platte daken.

Wij adviseren u graag over het beste daksysteem voor uw platte dak. Zo kan een duurzaam aangebracht bitumen dakbedekkingssysteem met een verzekerde garantie van maar liefst 15 jaar worden aangeboden.

Meer over platte daken...

dakdekker; plat dak

Pannendak in aanbouw door Brevis Daktecniek

Dakrenovatie hellende daken

Heeft u een schuin dak dat gerenoveerd dient te worden? Brevis daktechniek helpt u uit de brand. Dakpannen, dakshingles of een leistenen bedekking. Wij zijn met alle systemen voor hellende daken bekend.

Klik op de onderstaande link voor enkele voorbeelden van eerdere projecten met schuine daken.

Meer schuine daken...