Lekkage? Bel direct: 070 325 06 40 info@brevisdaktechniek.nl

Wie zijn wij?

Brevis daktechniek is een modern bedrijf die het oude ambacht en moderne technieken samen laat komen en op de juiste manier toepast. Wij beschouwen ons niet als dakdekkersbedrijf maar als dakaannemer.

Wij voeren werkzaamheden uit aan en op platte en schuine daken, dakpannen, dakshingles, lood- en zinkwerken en het onderhoud en/of vervangen van schoorstenen.

Met ons enthousiaste team van ervaren dakdekkers zijn wij u graag van dienst.

Kortom Brevis daktechniek! Want als wij er aan beginnen dan gaat het dak er af.

Brevis daktechniek staat voor kwaliteit, op tijd en tegen een eerlijke prijs. Wij nemen uw een zorg uit handen door uw dak te herstellen, te vervangen of te onderhouden. Wij voeren alle voorkomende werkzaamheden uit op en aan uw dak.

Onze werkwijze

Brevis biedt u van opname naar oplevering een duidelijk en helder traject. Bij Brevis daktechniek bent u verzekerd van overzichtelijke offertes en een eerlijke benadering.

Onze missie

Brevis levert daken van hoge kwaliteit volgens de geldende vakrichtlijnen. Onze missie is: iedere klant een dak zonder zorgen.

Onze passie

Maar weinig anders geeft ons zoveel voldoening als werken op een dak op een zonnige dag. En die regenachtige dagen? Ach, gelukkig hebben wij zelf bij thuiskomen weer ons eigen dak boven ons hoofd.

Brevis werkt alleen met de beste leveranciers en materialen