standard-title Dakonderhoud http://brevisdaktechniek.nl/wp-content/uploads/2020/02/UW-dak-is-onze-zorg.png

Dakonderhoud

Dakonderhoud door Brevis daktechniek: Uw dak is onze zorg

Regelmatig onderhoud aan uw dak, kan de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengen. Dakgoten en afvoeren dienen gereinigd te worden en het tijdig repareren van kleine mankementen voorkomt grotere problemen.

Onze dakdekkers kunnen deze jaarlijkse zorgen uit handen nemen. Met een dakabonnement van Brevis daktechniek hoeft u nergens meer naar om te kijken.

Wat is het Brevis dakabonnement?

Tijdens het jaarlijkse dakonderhoud zullen wij uw dak inspecteren op lekkages, schade en andere mankementen. Kleine reparaties voeren wij ter plekken uit. Daarnaast zullen wij het dak, de dakgoten en overige afvoeren reinigen. Wij hebben hoogwerkers tot onze beschikking, dus geen dak is ons te hoog.

Met een dakabonnement van Brevis daktechniek hoeft ú dus nooit een dak meer op!

Dakabonnement Brevis daktechniek

Dakonderhoud jaarlijkse afspraak, onderhoud dak afspraak

Jaarlijkse afspraak

Met het Brevis dakabonnement heeft u geen omkijken meer naar uw dak. Wanneer het tijd is voor het jaarlijkse onderhoud van uw dak, nemen wij contact met u op om een dag en tijd af te spreken waarop het u uitkomt.

Het dakabonnement is beschikbaar voor woningen en gebouwen in Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Delft, Nootdorp, Wateringen, Zoetermeer, Pijnacker, Monster, Leiden, Voorschoten, Wassenaar en Naaldwijk.

Schade ontdekt, en nu?

Door het jaarlijkse onderhoud zal uw dak aanzienlijk langer mee kunnen. Toch loopt ieder dak in de loop der jaren schade op. Indien het gaat om kleine reparaties, lossen wij het gelijk voor uw op.

Is de schade groter en kunnen wij het niet in het kader van uw abonnement repareren? Dan geven wij u een duidelijk en eerlijk advies over de omvang van de schade en de benodigde reparaties.

In overleg met u wordt er bekeken of de reparaties gelijk uitgevoerd dienen te worden of dat er nog even gewacht kan worden.

Brevis daktechniek zal u vervolgens een scherpe en vrijblijvende offerte aanbieden voor de nodige reparatie of vervanging van uw dak.

Dakreparatie bij schade aan dak