Lekkage? Bel direct: 070 325 06 40 info@brevisdaktechniek.nl

Subsidies dakisolatie

Bent u van plan om in 2017 uw dak te laten isoleren? Lees dan goed over de verschillende subsidiemogelijkheden. Wij hebben enkele van de subsidies voor dakisolatie op een rij gezet.

Subsidieregelingen dakisolatie Rijksoverheid

Subsidie energiebesparing eigen huis

De Rijksoverheid heeft een subsidieregeling beschikbaar voor zowel eigenaar-bewoners als voor Verenigingen van Eigenaren. U kunt in aanmerking komen als u minimaal 2 energiebesparende maatregelingen doorvoert voor uw bestaande woning.

Aanvragen kan nog tot en met 31 december 2018. U kunt slechts één keer subsidie aanvragen voor uw woning. Per aanvraag kan de subsidie oplopen tot wel €20.000. U dient de maatregelen pas uit te laten voeren nádat u de aanvraag heeft ingediend.

Brevis daktechniek adviseert u graag over de mogelijkheden en kosten van de isolatie van uw dak. Meer informatie over deze regeling vindt u op de website van de Rijksoverheid.

Subsidies dakisolatie Den Haag

Subsidieregeling dakisolatie Den Haag

Heeft u een koopwoning, van voor 1985, in de gemeente Den Haag? En wilt u uw dak laten isoleren? Of heeft u dat in de afgelopen 4 maanden gedaan? Dan komt u wellicht in aanmerking voor de Subsidie dak- en vloerisolatie 2016-2018.

U kunt uw subsidieaanvraag digitaal indienen tot 1 oktober 2018. Er is in totaal €1.5 miljoen beschikbaar voor deze subsidie. Wees er snel bij want als het subsidiebudget op is, sluit de regeling.

Voor het aanbrengen van dakisolatie kunt u via deze regeling € 12,50 per vierkante meter subsidie krijgen, tot een maximum van 50% van de werkelijke kosten. U vraagt deze subsidie aan nádat de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Wij zorgen ervoor dat uw eindfactuur aan alle eisen van de regeling voldoen. Meer informatie vindt u op de website van de Gemeente Den Haag.